Ajankohtaista RSS

Kuvituskuva, Mikko Vähäniitty

Ehdota sisältöä Kulttuuriymparistomme.fi -joulukalenteriin

3.10.2019
Haluatteko jakaa kulttuuriympäristötekonne, -tempauksen tai -tarinan muidenkin iloksi ja innostukseksi? Etsimme Kulttuuriymparistomme.fi:n joulukalenterin luukkuihin lyhyitä videokertomuksia eri puolilta Suomea. Kertoa voi niin suurista kuin pienistäkin teoista, ison porukan yhteistyöstä tai yksittäisen ihmisen teosta, kansallisista hankkeista tai paikallisista projekteista. 
EHD tapahtumia 2019.

Upea tapahtumavuosi Euroopan kulttuuriympäristöpäivillä – nyt toivotaan palautetta

26.9.2019
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien teemaviikkoa vietettiin 2.–8. syyskuuta teemalla Viihteen ja taiteen tiloissa. Lukuisat toimijat järjestivät hurmaavia kävelykierroksia, opastuksia, avoimia ovia, sadonkorjuujuhlia ja muita tapahtumia eri puolilla Suomea. Keräämme palautetta tapahtumajärjestäjilta 18.10. asti.
Kuvituskuva

Maisemapäivä kutsuu valokuvaamaan vettä

13.9.2019
Joki tai järvi, lampi tai lätäkkö sateen jälkeen - miten vesi näkyy sinun lähiympäristössäsi? Kansainvälisen maisemapäivän #arkimaisema valokuvakampanja kannustaa havainnoimaan ja kuvaamaan erilaisia vesielementtejä.
Muinaispuistopäivä Vantaan Jokiniemessä. Kuva: Riina Koivisto.

Suomalaiselle kulttuuriperintötarinalle eurooppalainen tunnustus ja 10 000 euron apuraha

12.9.2019
Vantaalainen projekti Breathing Life into Jokiniemi and the Stenkulla Rock on saanut merkittävän eurooppalaisen tunnustuksen ja apurahan. Projektissa herätetään henkiin kivikaudelta nykypäivään ulottuvaa historiaa mobiilipelin avulla. European Heritage Stories -apurahan myöntää Euroopan neuvosto osana European Heritage Days -ohjelmaa.
Lue lisää uutisia

Kulttuuriymparistomme.fi Facebookissa

@ kulttuuriymparistomme Instagramissa