24.3.2010

Rakennusperinto.fin uutiskirjeen voi tilata

Verkkopalvelun ensimmäinen uutiskirje lähetettiin helmikuun alussa. Uutiskirje lähetetään kuukausittain, ja siihen kootaan linkkejä uutisista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeen tilaamiskaavake on takkuillut, mutta nyt virhe on korjattu ja tilauksen pitäisi onnistua helposti. Tilauslomake on etusivun alalaidassa.

Tapahtumien järjestäjille on myös oma lomake. Sillä voi ilmoittaa tapahtuman tapahtumakalenteriin. Ilmoituksiin voi myös liittää kuvia ja linkkejä. Lomake löytyy etusivun oikeasta yläkulmasta Tapahtumat-linkistä ja suoraan:
http://www.rakennusperinto.fi/tapahtumat/fi_FI/lisaa_tapahtuma/

Tapahtumapalstalle sopivat kaikki rakennusperintöön liittyvät tapahtumat, kuten työnäytökset, seminaarit, näyttelyt ja luennot.

Viikottain vaihtuvat etusivun kuvat saa nyt klikkauksella suuremmiksi. Ne on myös koottu kuvagalleriaan. Kuvia otetaan edelleen vastaan.

Facebookissa rakennusperinto.fin sivulla on jo yli 500 fania. Alla oleva linkki avautuu vain palveluun rekisteröityneille.
http://www.facebook.com/#!/pages/rakennusperintofi/310826895205?ref=ts

MLI

Urajärven korjaustyön vaiheista kertova sarja:
Urajärven kartano uuden edessä

Suomenlinnan Nooakin arkin restaurointi

TapahtumakalenteriTapahtumakalenteri
Lisää tapahtuma

katariinaolli.jpg
Urajärven kartanon korjaamista seurataan juttusarjassa. Katariina Sommarberg kirjottaa ajoitukseen käytettävistä dendrologisista tutkimuksista vielä tänä keväänä. Marja Ivars, MV/RHO.
Kunnostamaton ikkuna, fortuskasta pilkottaa Suomenlinnan majakkakirkko.jpg
Suomenlinnan Nooakin arkin restaurointisarja on valmis, samoin restaurointi. Kuvassa vielä kunnostamaton ikkuna. Suomenlinnan hoitokunta.