Kulttuuriymparistomme.fi -palvelun toimituksessa muutoksia

Uutinen 14.8.2017 klo 10.09
Jonina Vaahtolammi
Jonina Vaahtolammi palaa vanhempainvapaalta palvelun toimittajaksi. © Kuva: Elina Kuismin.

Kulttuuriymparistomme.fi -palvelun toimituksessa tapahtui elokuun alussa vahdinvaihdos, kun Jonina Vaahtolammi palasi äitiyslomalta palvelun osa-aikaiseksi toimittajaksi. Keväästä asti toimittajana toiminut Elina Kuismin jatkaa Suomen Kotiseutuliitossa tiedottajana.

Palvelun pitkäaikaisen päätoimittajan Lea Murto-Oravan siirtyessä eläkkeelle päätoimittajana on aloittanut Museoviraston viestintäsuunnittelija Sari Häkkinen.

Keski-Suomessa kasvaneelle Häkkiselle läheisimmät kulttuuriympäristöt löytyvät Jyväskylän maisemista. Helsingissä hän nauttii erityisesti kulttuuriympäristön kerroksellisuudesta, toisaalta luonnonläheisyydestä, toisaalta eri aikakausien rakennusperinnön moninaisuudesta.

Palvelun toimittajalle Vaahtolammille tärkeitä kulttuuriympäristöjä ovat puolestaan Päijät-Hämeen järvimaisemat, Helsinki eri aikakerroksineen sekä museot Suomessa ja maailmalla. Arkeologiaa opiskellut Vaahtolammi pitää mielellään esillä Suomen upeita ja mielenkiintoisia muinaisjäännöksiä, jotka sopivat retkikohteiksi kaiken ikäisille. 

Vinkkaa uutisesta tai tapahtumasta!

Mikä kulttuuriympäristöön liittyvä uutinen tai tapahtuma sopisi ehdottomasta Kulttuuriymparistomme.fi-palveluun? Toimitus ottaa mielellään vastaan uutis- ja tapahtumavinkkejä. Palvelussa julkaistaan myös kulttuuriympäristöön liittyviä pidempiä artikkeleita. Lähetä vinkki toimitukseen tai ilmoita tapahtuma palvelun kalenteriin.

Uuden päätoimittajan tavoittaa osoitteella sari.hakkinen@museovirasto.fi ja palvelun toimittajan osoitteella jonina.vaahtolammi@kotiseutuliitto.fi.


Aihealue: