Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat

Vie äiti ulos retkeilemään

Kuvaajan nimi tai muu kuvatieto: Tunturikerho Tsietsan kuva, Lastun työstämä mainos
Tarjolla koko perheelle sopiva retki Huuhkajan kierroksen kauniissa harjumaisemassa olevalle laavulle lauantaina 7.5.2022. Ota omat picnic-eväät mukaan, vaikka ruokatermokseen maistuvaa ruokaa, voileipiä ja juotavaa. Järjestäjien puolesta tarjolla on myös pientä hyvää nuotiolla. Laavulla saat ideoita luoda omia taideteoksia luonnontarjoamista materiaaleista, tutkia, mitä kevään kuluessa on luonnossa paljastunut lumen alta ja käydä kokeilemassa retkeilijän elämää telttaleirissä laavun lähellä.

Lähdemme ryhmänä parkkipaikalta Rautavaarantien varresta (Rautavaarantie 273, 26 km Varpaisjärveltä), läheltä Juudinsalon tien alkua, klo 11. Matkaa laavulle on noin 3 km. Huuhkajan kierroksella on jonkin verran nousuja ja laskuja, mutta reitti soveltuu hyvin myös lasten kanssa kuljettavaksi. Mukaan voi tulla merkittyä reittiä pitkin myös oman aikataulun mukaan.

Halutessasi ota yöpymis- ja retkivarusteet mukaan ja tule leiriin edellisenä iltana kokemaan kevätyön taikaa yhdessä muiden retkeläisten kanssa!

Keväisestä luonnosta laavulla nauttimassa ja toimintaa ohjaamassa on Varpaisjärven Marttoja, Varpaisjärvi-talon ja Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastun väkeä sekä Tsietsan tunturikerholaisia.

Ihan kaikenikäiset tervetulleita!
Tiedustelut marjatta.nuutinen@gmail.com, p. 040 722 0630 maireparviainen@gmail.com, p. 050 328 6452
Aika 7.5.2022 klo 11.00
   
Paikka Huuhkajan kierros

Rautavaarantie 273 73200 VARPAISJÄRVI
   
Järjestäjä Tunturikerho Tsietsa yhdessä Varpaisjärven Marttojen, Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastun ja Varpaisjärvi-talon kanssa.
   
Yhteystiedot Marjatta Nuutinen
   
Verkko-osoite http://www.lastu.fi
Julkaistu 4.5.2022 klo 15.39, päivitetty 4.5.2022 klo 16.07