Ilmoita tapahtuma kalenteriin

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien nettisivut ovat siirtymässä Suomen Kotiseutuliiton sivujen alle osoitteeseen https://kotiseutuliitto.fi/kulttuuriymparistopaivat/. Vuoden 2023 alusta alkaen julkaisemme tapahtumat ainoastaan uusilla nettisivuilla.

Tervetuloa mukaan tapahtumajärjestäjäksi, tästä pääset ehdottamaan tapahtumaa uuteen tapahtumakalenteriin

***

Voit ilmoittaa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tai muun kulttuuriympäristön/kulttuuriperinnön tuntemuksen ja arvostuksen lisäämiseen liittyvän yleisötapahtuman tällä lomakkeella. Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi tapahtumalomakkeelle kirjaamiesi henkilötietojen tallentamisen julkaisujärjestelmään (tiedot poistetaan kalenterivuoden vaihtuessa). Annat myös suostumuksesi siihen, että lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme muun muassa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien maksuttomista materiaaleista.

Tapahtumasi näkyy kalenterissa ylläpitäjän hyväksyttyä sen. Ylläpitäjällä on oikeus muokata annettuja tietoja ja olla julkaisematta tapahtumaa. Kalenteriin ei julkaista tapahtumia, joiden lähtökohta on täysin kaupallinen.

Jos tapahtumasi toistuu samansisältöisenä eri ajankohtina, voit kirjata ajat ja pyynnön tapahtumailmoituksen monistamisesta Ohjelma -kenttään ja lähettää vain yhden lomakkeen. Hoidamme tapahtumailmoituksen kopioimisen oikeille päiville.

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat siirretään automaattisesti Euroopan neuvoston www.europeanheritagedays.com -sivustolle.

Pakolliset, tähdellä (*) merkityt kentät pitää täyttää ennen lomakkeen lähettämistä.

Tapahtuman kuvaksi sopii parhaiten vaakakuva. Suositeltu kuvaleveys on 556 pikseliä ja koko enintää 3 Mt. Varmistathan, että sinulla on oikeudet kuvan julkaisemiseen.

Jos haluat päivittää tapahtumasi tietoja, ota yhteyttä erp@kotiseutuliitto.fi

Tapahtuman otsikko*
Tapahtuman kuvaus*
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtuman kuvaukseen voit halutessasi lisätä myös englanninkielisen tekstiosion, koska tapahtuman tiedot julkaistaan myös europeanheritagedays.com -sivustolla. Esimerkkilauseita englanniksi Aineistot –sivulla.
Tapahtuman ohjelma
Tapahtuman paikkakunta*
Jos ulkomailla, valitse Ulkomailla ja kirjoita ” Anna ulkomaan paikkakunta” -kenttään maan/paikan nimi
Anna ulkomaan paikkakunta
Tapahtumapaikka*
Katuosoite*
Anna katuosoite-kenttään myös postinumero ja paikkakunta
Tapahtuman ajankohta
Alkaen:*
Klo:
Asti:*
Klo:
Tapahtuman järjestäjä*
Lisätietoja antaa Huom! Tämä tieto näkyy julkaistussa tapahtumailmoituksessa.
Tapahtumatietojen lähettäjän sähköpostiosoite* Tämä tieto näkyy vain järjestelmän ylläpitäjille.
www-osoite 1
www-osoite 2
Lataa tästä kuva tapahtumailmoitukseen
Kuvaajan nimi tai muu kuvatieto
Varmistattehan, että teillä on oikeudet luovuttaa kuva tapahtumakalenterissa julkaistavaksi.

Kaikki Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat siirretään automaattisesti myös www.europeanheritagedays.com -sivustolle.
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtuman kategoriat
HUOM! Mikäli haluat muuttaa tai lisätä tietoa jo tekemääsi tapahtumailmoitukseen, voit lähettää täydentävät tiedot sähköpostitse: hanna.hamalainen@ym.fi ja erp@kotiseutuliitto.fi.