Ajankohtaista RSS

Hakaniemen tori

Helsingin Kallio sai ensimmäisen kotikaupunkipolun Siltasaareen

16.2.2018
Helsingin Siltasaariseura on julkaissut kotikaupunkipolun, joka on ensimmäinen itäisessä kantakaupungissa toteutettu reitti. Kotikaupunkipolku on kartalle merkitty kävelyreitti, joka esittelee Siltasaaren alueen historiaa ja nykyaikaa, luontoa ja kulttuuria, rakennusperintöä ja henkilöhahmoja.
Kulttuurihuone Walo sai Hyvän korjauksen palkinnon vuonna 2016

Etsitään hyvin korjattua seurantaloa

14.2.2018
Hyvä korjaus kunnioittaa vanhaa taloa valituilla menetelmillä ja materiaaleilla. Tiedätkö hyvin korjatun seurantalon, jonka korjaushanke sopii esimerkiksi muillekin? Ehdota Hyvän korjauksen palkinnon saajaa maaliskuun loppuun mennessä.
ilmapallot

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien avajaisissa juhlittiin kulttuuriperinnön omakohtaisuutta ja kansainvälisyyttä

13.2.2018
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien teema Suomessa vuonna 2018 on Tunne perintösi, jaa tarinasi. Teemavuoden avajaisjuhla kokosi yli sata kulttuuriympäristön ystävää Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran juhlasaliin 7.2. Ministeri Kimmo Tiilikainen kannusti nostamaan lähiympäristön ja jokaisen omat juuret keskiöön kulttuuriperintövuonna.
metsantahdet

Laavuretkellä tarkkailtiin luontoa kaikilla aisteilla – retken annista syntynyt elokuva toi partiolaisille kunniamaininnan kulttuuriympäristökilpailussa

9.2.2018
Mikkeliläisten 10-vuotiaiden partiolaisten ryhmä sai Kulttuuriympäristön tekijät -kipalilussa kunniamaininnan upeasta visuaalisesta kerronnasta, loistavasta kilpailutyönsä moniaistisuudesta ja hienosta heittäytymisestä tekemässään elokuvassa.
Lue lisää uutisia